Tjenester

Klarsynt veiledning/reading:

Er en samtale der vi snakker om de tingene du har på hjertet. Du kan spørre om det du lurer på, og jeg fungerer som en slags "veileder" som gir deg svarene jeg får ved å fungere som en kanal eller et medium for åndeverden.  En slik samtale kan hjelpe deg å belyse veien videre slik at du lettere klarer å ta de valgene som føles riktig for deg der og da. Under slike samtaler kan jeg som medium også komme i kontakt med noen som er gått over til den andre siden om ønskelig.

Healing

Ved healing gir jeg deg påfyll av energi, og smerter og problemer du har kan forsvinne enten umiddelbart eller over noen dager eller uker.

Jeg er født med "varme hender", men bruker i tillegg Kristuskraften som jeg mottok i Egypt 2011.

Tankefeltterapi

Er en enkel metode som kan hjelpe deg mot blant annet flyskrekk, angst, depresjon, ulike fobier, lese- skrivevansker, smerter og mye mer.

I tankefeltterapi bruker man TFT akupressur, det vil si lett fingerbanking mot energipunktene, samtidig som den det gjelder holder mentalt fokus på det aktuelle følelsesmessige problemet som ligger i tankefeltet ditt der og da.

Bankingen på energipunktene ser ut til å fin-innstille feilfrekvensen. Når den er blitt harmonisk, er man helt kvitt den vonde følelsen. Dette kan sammenlignes med når du får skurr på en radio, da fininnstiller vi til skurret er borte, og slik fungerer det med TFT også. Vi jobber til alt ubehaget er borte.

Husrens

Renser huset ditt for "energier/ånder" som "henger" igjen og kan tappe dere for energi, eller lage litt bråk.

Disse "energiene/åndene" er som regel alltid gode, men ønsker hjelp til å komme seg videre noe jeg kan hjelpe de med. 

Etikk

Jeg har full taushetsplikt.

Gir ingen løfter om helbredelse ved healing, men er seriøs og har mange års erfaring og får veldig gode tilbakemeldinger.

Aktivering

Kristusenergien er tilgjengelig for alle, og alle som ønsker kan bruke den. Denne kjærlighetsenergien kan jeg hjelpe deg å åpne opp for, noe jeg fikk vite etter Egypt-turen.